Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Μήνυμα για τον έλεγχο και την έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του δέρματος αυτό το καλοκαίρι στέλνει μέσω της φετινής της ενημερωτική εκστρατείας η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ).

Το βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Επικοινωνιακή Καμπάνια» για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας 2020, κέρδισε η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ) από την Παγκόσμια Οδοντιατρική Ομοσπονδία. Η διεθνής Ομοσπονδία συνεχάρη το Δ.Σ της ΕΟΟ για τις δράσεις της που στόχο είχαν την ευαισθητοποίηση του Ελληνικού πληθυσμού και την προαγωγή της Στοματικής Υγείας των πολιτών.

Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών η 26η Ιουνίου και ο Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), με κεντρικό μήνυμα «Σήκω, Πάλεψε, Προχώρα» αναδεικνύει τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες που παρέχονται στους εξαρτημένους για απεξάρτηση, καθώς και την υιοθέτηση ενός πιο λειτουργικού τρόπου ζωής.

Μια πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με βασικό μήνυμα «Μεγαλώνουμε με Υγεία», υλοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook και YouTube, η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer Ελλάς. Στόχος της πρωτοβουλίας, είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση, για τη σημασία της πρόληψης, καθώς και για τα οφέλη από την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών με σκοπό τη διασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής σε καθημερινή βάση.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services