Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Novartis: Η εκστρατεία ασφάλειας από τον κορονοϊό - «Γράμματα από ένα καλύτερο μέλλον»

H Novartis Hellas ανακοίνωσε την έναρξη της νέας της κοινωνικής εκστρατείας «Γράμματα από ένα καλύτερο μέλλον».  Με αφορμή το δεύτερο κύμα της πανδημίας Covid-19 που βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα μας, η καμπάνια έχει σαν στόχο την ενίσχυση της υπευθυνης στάσης όλων των πολιτών, σχετικά με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας και ασφάλειας ενάντια στον νέο κορωνοϊό.

Με δημιουργικό εύρημα την αγνή, καθαρή, κριτική αλλά και βαθιά αισιόδοξη ματιά ενός παιδιού, παρουσιάζεται το διαφορετικό καλοκαίρι που περάσαμε φέτος, μέσα από ένα spot διάρκειας 104 δευτερολέπτων, που δημιουργήθηκε για αποκλειστική χρήση στα socialmedia.

Στο ημερολόγιο ενός μικρού κοριτσιού, η περιγραφή τυπικών καλοκαιρινών στιγμών συνοδεύεται από τα μέτρα προστασίας που τηρούσε η ίδια και η οικογένειά της, ώστε να μη θέσουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και τους γύρω τους. Κατά την αφήγηση, ξεχωρίζουν λέξεις που καθεμιά ξεκινά από διαφορετικό γράμμα, και το αλφαβητάρι που δημιουργείται ζωντανεύει εικόνες της νέας πραγματικότητας που όλοι βιώνουμε.

Η ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ της παιδικής αθωότητας και των πρωτόγνωρων συνθηκών, γεννά ένα μήνυμα αισιοδοξίας και η τελική προτροπή «να μην ξεχνάμε όλα τα σημαντικά πράγματα», αποτελεί το κλειδί για ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=AZKaH1fl7Mk&feature=emb_title

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services