Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Όπως συνάγεται από την ανασκόπηση του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ELPEN αξιοποίησε τόσο την εμπειρία του δικού της επιστημονικού προσωπικού, στο οποίο σταθερά επενδύει, όσο και την τεχνογνωσία κορυφαίων επιστημόνων υψηλής εξειδίκευσης, με στόχο τη βελτίωση της καινοτόμας εισπνευστικής συσκευής Elpenhaler®.

Για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων θα πραγματοποιηθεί Το 23ο Συμπόσιο Αθηροσκλήρωσης & Συναφών Παραγόντων Κινδύνου, το οποίο διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, σε συνεργασία με την  Α′ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Σημαντικά είναι τα οφέλη της εξατομίκευσης της θεραπείας στην ποιότητα ζωής των ασθενών. Εξατομικευμένη θεραπεία σημαίνει η σωστή θεραπεία για τη σωστή ομάδα ασθενών στη σωστή στιγμή και μπορεί, επίσης, να εξασφαλίσει πόρους στα συστήματα υγείας.

Στους περισσότερους πάσχοντες από νόσο Πάρκινσον συνιστάται να επισκέπτονται τον γιατρό τους δύο φορές τον χρόνο, για να αξιολογείται εκ νέου η κατάστασή τους και να ελέγχεται η αποδοτικότητα της φαρμακευτικής αγωγής τους.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2019 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services