Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Δυο hubs της IQVIA στην Ελλάδα: Σημαντική επένδυση και ευκαιρίες εργασίας

Σφραγίδα εμπιστοσύνης βάζει η IQVIA στην Ελλάδα μέσω της απόφασης των κεντρικών γραφείων να δημιουργήσουν δυο hubs στην Αθήνα, ένα για Technology solutions και ένα για Heath Economics, σκοπεύοντας να προσλάβει τουλάχιστον 20 άτομα τους επόμενους 15-18 μήνες! 

Η επένδυση του 1,5 εκ. ευρώ, σε ετήσια βάση, αποδεικνύει τις προοπτικές της χώρας μας και δημιουργεί ευκαιρίες εργασίας, ανακόπτοντας την εκροή σημαντικού κεφαλαίου του επιστημονικού προσωπικού της.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε ως η επικρατέστερη χώρα, ανάμεσα σε αρκετές ευρωπαϊκές, για τη δημιουργία των δυο hubs. Η επιλογή αυτή έχει πολλαπλά μηνύματα, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντής της IQVIA Ελλάδας, Νίκο Κωστάρα, σχετικά με την  «αξιοπιστία της Ελλάδας ως χώρας, την αξιοπιστία του μάνατζμεντ της IQVIA Hellas, την εμπιστοσύνη στο Ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό, την πρακτική υλοποίηση του brain gain από την IQVIA Hellas και την είσοδο συναλλάγματος στη χώρα».

Το Technology hub θα αναπτύσσει λύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο εστιάζοντας σε BI (business intelligence) solutions, ενώ το Health Economics hub θα υλοποιεί έργα Αξιολόγησης Τεχνολογιών Υγείας (Health Technology Assessment – ΗΤΑ). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θέσεις αφορούν σε προγραμματιστές, machine learning / artificial intelligence specialists, καθώς και σε health economists. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα μέσω της σελίδας της εταιρίας. https://www.iqvia.com/el-gr/locations/greece. Η εταιρία έχει ήδη προβεί στις 5 πρώτες προσλήψεις.

Η IQVIA είναι κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος πληροφοριών, καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών που εστιάζεται στη χρήση δεδομένων υγείας και επιστημονικής γνώσης, και απασχολεί 68.000 εργαζομένους σε παγκόσμιο επίπεδο.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services