Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Η Elpen επιλέγει κορυφαία λύση της IQVIA

Η IQVIA ανακοίνωσε ότι η ελληνική φαρμακοβιομηχανία Elpen επέλεξε το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της IQVIA, SmartSolve. Η λύση της IQVIA θα επιτρέψει στην Elpen να αυτοματοποιήσει και να επιταχύνει τις διαδικασίες της, αυξάνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το ήδη υψηλής ποιότητας προφίλ της και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συμφωνία θα έχει αρχική διάρκεια 5 ετών.

Η IQVIA είναι παγκόσμιος ηγέτης στη χρήση δεδομένων, τεχνολογίας, προηγμένων μεθόδων ανάλυσης και εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού στο χώρο της υγείας. Η πλατφόρμα διαχείρισης ποιότητας της εταιρείας IQVIA, SmartSolve, έχει αναπτυχθεί και σχεδιαστεί για να υποστηρίζει διαδικασίες που σχετίζονται με το GxP εντός των φαρμακευτικών προϊόντων, ιατρικών συσκευών, βιοτεχνολογίας, αίματος και πλάσματος και γειτονικών τμημάτων του κλάδου των βιοεπιστημών.

Για σχεδόν 25 χρόνια, η SmartSolve είναι η προτιμώμενη λύση μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών Life Sciences. Η SmartSolve είναι μια ολοκληρωμένη λύση κλειστού βρόχου με πολλαπλές ενότητες, όπως Διαχείριση απόκλισης, Διαχείριση CAPA, Διαχείριση εκτός προδιαγραφών, διαχείριση ελέγχου, διαχείριση παραπόνων, διαχείριση εγγράφων, διαχείριση αλλαγών, διαχείριση εκπαίδευσης, διαχείριση ποιότητας προμηθευτή και διαχείριση επιθεώρησης.

Το SmartSolve θα ικανοποιήσει το στρατηγικό όραμα της Elpen, εξετάζοντας όλες τις πτυχές της ποιότητας και της διαχείρισης συμμόρφωσης. Η πλατφόρμα θα καλύψει τις κανονιστικές απαιτήσεις της Elpen και θα δημιουργήσει αποτελεσματικά την εταιρική βάση για όλες τις διαδικασίες προσανατολισμένες στην ποιότητα και τη συμμόρφωση.

«Το όραμά μας να συμβάλλουμε στη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης, να επεκτείνουμε σταθερά τη δυναμική παρουσία μας στη διεθνή αγορά, συνεχίζοντας να έχουμε ένα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ελληνικού φαρμάκου καθώς και στην πρόοδο της έρευνας και της φαρμακευτικής επιστήμης, συμβαδίζει με τις μέγιστες προκλήσεις για συνεχή βελτίωση των διαδικασιών διαχείρισης ποιότητας. Νιώθουμε χαρούμενοι και σίγουροι ότι η συνεργασία μας με την IQVIA θα μας προσφέρει τη λύση διαχείρισης ποιότητας που απαιτείται για την κάλυψη των απαιτήσεων », αναφέρει ο Κωνσταντίνος Πενταφράγκας, Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEN S.A.

“Είμαστε πολύ περήφανοι που η Elpen, μια πρωτοπόρα Ελληνική φαρμακοβιομηχανία με ισχυρό όραμα για το μέλλον και με δυνατές ρίζες στην Ελληνική φαρμακευτική αγορά, επέλεξε την τεχνολογία του SmartSolve ως την ιδανική πλατφόρμα για τη Διαχείριση Ποιότητας”, λέει ο Νίκος Κωστάρας, Γενικός Διευθυντής της IQVIA Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IQVIA Smartsolve, επισκεφθείτε https://www.iqvia.com/locations/united-states/solutions/compliance/quality-management-systems/smartsolve

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services