Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Προσφορά αίματος από τους εργαζόμενους της Astellas Ελλάδος

Με την είσοδο της νέας χρονιάς, οι εργαζόμενοι της φαρμακευτικής εταιρείας Astellas Ελλάδος έστειλαν ένα μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους αλλά και τους συνανθρώπους τους, με την καθολική συμμετοχή τους στην 11η εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας. 

Σε μια περίοδο, ειδικότερα μετά το πέρας των εορτών, όπου παρατηρείται έντονα η έλλειψη μονάδων αίματος, η μεγάλη ανταπόκριση των εργαζομένων, αποδεικνύει έμπρακτα τη δύναμη της ομαδικότητας και της συνεργασίας.  Από το 2009, οι εργαζόμενοι της Astellas έχουν δημιουργήσει τη δική τους Τράπεζα Αίματος, στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς. Κάθε χρόνο πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία, με στόχο την ενίσχυση της, ώστε να καλύψει σε περίπτωση ανάγκης τους ιδίους, τις οικογένειες τους αλλά και τους συνανθρώπους τους. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία  με τους γιατρούς του Γ.Ο.Ν. Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι».

 

Αναφερόμενος στην εθελοντική αιμοδοσία των εργαζομένων, ο κ. Χαράλαμπος Ναρδής, πρόεδρος ΔΣ & διευθύνων σύμβουλος της Astellas τόνισε το πόσο σημαντικό είναι για την εταιρεία να προσφέρει στους ανθρώπους ένα καλύτερο μέλλον. «Με την πρωτοβουλία αυτή, χαρίζουμε στους συνανθρώπους μας το βασικό συστατικό της ζωής και αναντικατάστατο θεραπευτικό μέσο, με μόνη πηγή του, τον άνθρωπο. Μία μονάδα αίματος μπορεί να σώσει ως και τρεις ζωές» συμπλήρωσε.

 

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services