Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Sanofi: Η Michaela Scheiffert νέα Πρόεδρος ΔΣ σε Ελλάδα και Κύπρο

Προτεραιότητες της νέας Προέδρου είναι η συνέχιση της διασφάλισης της πρόσβασης των ασθενών στις θεραπευτικές λύσεις της Sanofi και η ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας στην Ελλάδα

Η Michaela Scheiffert είναι από τις 31 Οκτωβρίου 2019 η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sanofi για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η κ. Scheiffert διαδέχεται σε αυτήν τη θέση τον κ. Didier Cochet. Σε αυτόν τον ρόλο, η κ. Scheiffert θα ηγείται και θα είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της SANOFI AVENTIS.

 

Η κ. Michaela Scheiffert είναι πτυχιούχος οικονομικών επιστημών από το Πανεπιστήμιο Ludwig Maximilians του Μονάχου. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Sanofi το 1997 και κατείχε με επιτυχία διάφορες θέσεις στην εταιρεία, μεταξύ των οποίων και τη θέση της Διευθύντριας Μάρκετινγκ της Επιχειρησιακής Μονάδας Καρδιαγγειακών Νοσημάτων. Το 2009 μετακινήθηκε στο τμήμα Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας και το 2016 διορίστηκε Επικεφαλής της Επιχειρησιακής Μονάδας Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας στη Γερμανία. Η κ. Michaela Scheiffert είναι Γενική Διευθύντρια της Επιχειρησιακής Μονάδας Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας της Sanofi, για Ελλάδα και Κύπρο από τον Ιανουάριο του 2017.

Όπως δήλωσε η κ. Michaela Scheiffert: «Η ανάθεση της Γενικής Διεύθυνσης και του ρόλου της Διευθύνουσας Συμβούλου στη Sanofi Ελλάδας και Κύπρου αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή. Αναλαμβάνω το νέο μου ρόλο με μεγάλη χαρά και με ισχυρό αίσθημα ευθύνης απέναντι τόσο στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρές προκλήσεις υγείας όσο και στα ενδιαφερόμενα μέρη για την υγεία στην Ελλάδα. Προτεραιότητες μου είναι η συνέχιση της διασφάλισης της πρόσβασης των ασθενών στις θεραπευτικές λύσεις της Sanofi και η ενίσχυση της δυναμικής μας παρουσίας στην Ελλάδα με την υποστήριξη του εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού μας και τη συνεργασία με τους εταίρους».

Σχετικά με τη Sanofi

Η Sanofi έχει αφοσιωθεί στην υποστήριξη των ανθρώπων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων υγείας. Είμαστε μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία που εστιάζει στην ανθρώπινη υγεία. Προλαμβάνουμε τις ασθένειες με εμβόλια και καινοτόμες θεραπείες οι οποίες αμβλύνουν τον πόνο και βελτιώνουν τη διαχείριση της εκάστοτε νόσου. Στεκόμαστε δίπλα τόσο στους λίγους που πάσχουν από σπάνιες παθήσεις, όσο και στα εκατομμύρια ανθρώπων που ζουν με χρόνιες παθήσεις ανά την υφήλιο. Με περισσότερους από 100.000 εργαζομένους σε 100 χώρες, η Sanofi μετατρέπει την επιστημονική καινοτομία σε λύσεις υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services