Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

 

Σε λίγες μέρες ξεκινά o 4ος κύκλος του επιτυχημένου εκπαιδευτικού προγράμματος “mini-mba in Pharma”! Επωφεληθείτε από την παράταση των early bird εγγραφών εώς την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και κερδίστε την έκπτωση 20% επί των διδάκτρων.

Σύντομα ξεκινά o 4ος κύκλος του επιτυχημένου εκπαιδευτικού προγράμματος “mini-mba in Pharma”! Εγγραφείτε στο μοναδικό στην Ελλάδα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει ως βάση το ακαδημαϊκό περιεχόμενο και την αξία ενός ΜΒΑ προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της φαρμακευτικής αγοράς και των στελεχών της.

Το 1ο Digital4Pharma 2020 Webinar με επίκεντρο το hybrid engagement διεξήχθη την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, από την GET2WORK, πρωτοπόρο εταιρεία business development στον ευρύτερο χώρο της υγείας, με θεματολόγια σχετική με το remote engagement, τα web events, το virtualization των product launches και τη διαχείριση αλλαγών στο μοντέλο υβριδικής εργασίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management, Ε.Ε.Φα.Μ. 

Ξαφνικά διαδίκτυο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τηλε-συνδιαλέξεις αντικατέστησαν τις δια ζώσης επισκέψεις και τα επιστημονικά συνέδρια… Τι μάθαμε, τι απαιτείται, τι έρχεται;  Η αγορά συζητά και συντονίζεται στην νέα πραγματικότητα: hybrid engagement.

Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ) σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, πρόκειται να υλοποιήσει ένα νέο εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα Reboot yourself! Positivity & Resilience Series in the Pharma Ecosystem”, το διάστημα 15 -25 Ιουνίου μεταξύ των ωρών 18:30-20:30, σε 5 διαδικτυακές συνεδρίες.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services