Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

4th class 'mini mba in Pharma'

Σύντομα ξεκινά o 4ος κύκλος του επιτυχημένου εκπαιδευτικού προγράμματος “mini-mba in Pharma”! Εγγραφείτε στο μοναδικό στην Ελλάδα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει ως βάση το ακαδημαϊκό περιεχόμενο και την αξία ενός ΜΒΑ προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της φαρμακευτικής αγοράς και των στελεχών της.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν στελέχη μεσαίας βαθμίδας που επιθυμούν να εξελιχθούν σε μελλοντικούς επιχειρησιακόυς ηγέτες, στελέχη χαμηλότερης βαθμίδας με προοπτική γρήγορης ανέλιξης στα επόμενα επίπεδα ιεραρχίας και ευθύνης της εταιρείας τους, καθώς και στελέχη με επιστημονική ή τεχνολογική κατάρτιση που επιθυμούν να αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και να εξελιχθούν σε ικανούς ηγέτες ομάδων.

Ο τέταρτος κύκλος σπουδών ξεκινά τον Οκτώβριο του 2020 και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 160 ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 'mini mba in Pharma' μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management τηλεφωνικά στο 2106753159 και με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services