Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, για τη συλλογική αντιμετώπιση της πανδημίας που πλήττει τη χώρα μας και ολόκληρο τον κόσμο, η Karabinis Medical προχώρησε πρόσφατα σε δωρεά υγειονομικού υλικού προς το υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Η δωρεά αφορά την προσφορά 300.000 ειδικών υποδερμικών βελονών και έχει ως στόχο την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τη στήριξη της Επιχείρησης "Ελευθερία".

Την αισιοδοξία του ότι βρισκόμαστε στο τέλος της κρίσης εξέφρασε ο πρωθυπουργός σε τηλεδιάσκεψη για τη δωρεά 18 φορητών ΜΕΘ στο ΕΣΥ από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021». Με έδρα το νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, όπως εξήγησε ο πρωθυπουργός, οι νέες κλίνες «θα έχουν τη δυνατότητα να στεγάζονται σε ειδικούς οικίσκους σε όποιο νοσοκομείο τις χρειάζεται».

Στη διαφύλαξη ενός υγιούς περιβάλλοντος συμβάλλει η Boehringer Ingelheim προωθώντας τη χρήση επαναχρησιμοποιούμενων συσκευών, καθώς και με την υλοποίηση πολλών σημαντικών προγραμμάτων κινείται στην κατεύθυνση διασφάλισης ενός βιώσιμου μέλλοντος για τον πλανήτη μας.

Η Angelini Pharmα Hellas προχώρησε σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση της τηλεκπαίδευσης των παιδιών, στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η εταιρεία.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services