Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας συγκεντρώθηκαν, για ακόμη μία χρονιά, τις ημέρες των εορτών τρεισήμισι τόνοι τροφίμων και ειδών υγιεινής, τα οποία παραδόθηκαν στην Ένωση Κοινωφελών Σωματείων "Μαζί για το Παιδί".

Ένα πενταετές πρόγραμμα για την καταπολέμηση των νοσοκομειακών λοιμώξεων ξεκινά το υπουργείο Υγείας. Το πρόγραμμα θα είναι χρηματοδοτούμενο από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προκειμένου να περιορισθούν δραστικά τα περιστατικά στα δημόσια νοσοκομεία που οδηγούν στο θάνατο εκατοντάδες συνανθρώπους μας.

Με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την υπογραφή μνημονίου χορηγίας με το υπουργείο Υγείας.

Η ELPEN στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διεξαγωγή του προγράμματος «Αξίζω να Γνωρίζω» που διοργανώνει ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος (ΣΑΗΕ) «Προμηθέας». Στόχος του είναι η δωρεάν υποβολή των ασθενών με ηπατικά νοσήματα σε ελαστογραφία, μια σύντομη εξέταση που αποτιμά το στάδιο της ηπατικής βλάβης.

Εδώ και 23 χρόνια, από το 1996 που ιδρύθηκαν μέχρι σήμερα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το κοινωνικό πρόσωπο του φαρμακοποιού στην ελληνική κοινωνία.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services