Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Δωρεά της LG στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα

Τεχνολογικό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα προσέφερε η LG Electronics (LG) για την αποκλειστική νοσηλεία ασθενών με COVID-19, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν αυτή την περίοδο.

Πρόκειται για δωρεά 10 τηλεοράσεων LG 24 ιντσών για να αξιοποιηθούν στα δωμάτια όσων νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα.

Στόχος είναι η νοσηλεία των ασθενών με COVID-19 στο νοσοκομείο, «να περνάει πιο ευχάριστα καθώς βρίσκονται για μεγάλο διάστημα μόνοι τους και χωρίς επαφή με τα οικεία τους πρόσωπα».

Ακόμη, η LG παρέχει στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα 5.000 χειρουργικές μάσκες μίας χρήσης για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του νοσηλευτικού προσωπικού.

Για υποχρέωση συμβολής στην προσπάθεια για το κοινό καλό, έκανε λόγο ο γενικός διευθυντής της LG Electronics Hellas, Άρης Κουτελός, προσθέτοντας «εκ μέρους όλων των εργαζομένων, εκφράζω θερμά την ευγνωμοσύνη μας προς το υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα αλλά και όλης της Ελλάδας, που καθημερινά μάχεται για να σώσει ζωές και να δώσει ελπίδα για την επόμενη μέρα».

Η προσφορά του προστατευτικού υλικού αποτελεί ένδειξη «έμπρακτης στήριξης και αναγνώρισης στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι άνθρωποι του Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της LG Electronics Hellas.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services