Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού με δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, στις 5 Δεκεμβρίου, πρόκειται να πραγματοποιήσει δράσεις ενημέρωσης και υποστήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που διαβιούν στο δρόμο, σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. Η συγκεκριμένη δράση, θα υλοποιηθεί τις πρωινές ώρες 10:00 - 14:00 και τις απογευματινές 18:00 - 22:00.

Κλιμάκια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τα οποία θα στελεχώνονται από νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές από τα εθελοντικά σώματα των Τομέων Κοινωνικής Πρόνοιας, Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης, στην πλατεία Κοτζιά, θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό, με σκοπό την προσέλκυση εθελοντών και την ενημέρωση των διερχομένων πολιτών, για το πολυποίκιλο ανθρωπιστικό έργο του Οργανισμού.

Επίσης, θα διανέμουν υλικό πρώτης ανάγκης, όπως εμφιαλωμένο νερό, κονσέρβες, κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, μαρμελάδα, ξηρούς καρπούς, ατομικούς χυμούς, ατομικό στιγμιαίο καφέ, τσάι, είδη ατομικής υγιεινής και υπνόσακους, σε άστεγους που διαβιούν στο κέντρο της πόλης. Το συγκεκριμένο υλικό θα έχει συσκευαστεί σε ατομικά σακίδια προς διευκόλυνση των ωφελουμένων, ενώ ταυτόχρονα, θα τους παρέχεται πληροφόρηση για δομές φιλοξενίας υποστήριξης αστέγων.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services