Οι δράσεις της Ε.Ε.Φα.Μ.

Βασική μας επιδίωξη και κεντρικός άξονας των δραστηριοτήτων μας είναι η επαγγελματική ενδυνάμωση των στελεχών της Φαρμακοβιομηχανίας

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "mini-mba in Pharma"

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "mini-mba in Pharma" που σχεδιάσαμε σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στον κατάλογο των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων. Το πρόγραμμα είναι ειδικά διαμορφωμένο να προσφέρει τη δυνατότητα στα μεσαίας βαθμίδας στελέχη της Φαρμακοβιομηχανίας, να αποκτήσουν την κατανόηση του περιβάλλοντος του φαρμακευτικού χώρου και να αναπτύξουν τις ικανότητες που χρειάζονται, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα στη καριέρα τους. Είναι ένα πρόγραμμα υβριδικού χαρακτήρα, αφού συνδυάζει μοναδικά την ειδική γνώση επαγγελματιών υψηλού κύρους του χώρου μας με την ακαδημαϊκή γνώση, και τα δύο απόλυτα εναρμονισμένα στις ανάγκες της αγοράς.

Όραμά μας είναι να αποτελέσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναφοράς για όλα τα στελέχη και τις εταιρείες της φαρμακευτικής αγοράς, προσφέροντάς τους τη θεωρητική και πρακτική γνώση που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους και θα λειτουργεί ως εφαλτήριο για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services