Φαρμακευτικό Management

Το Περιοδικό «Φαρμακευτικό Management» αποτελεί την τριμηνιαία ενημερωτική έκδοση της Εταιρείας μας

Up

Το Περιοδικό «Φαρμακευτικό Management» αποτελεί την τριμηνιαία ενημερωτική έκδοση της Εταιρείας μας και απευθύνεται σε στελέχη όλων των τμημάτων φαρμακευτικών επιχειρήσεων, καθώς και σε σχετικούς με την υγεία κλάδους. Επιδίωξή μας είναι να αποτελεί ένα ανοικτό, αντικειμενικό, πολυφωνικό και αξιόπιστο πεδίο ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων γύρω από θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά των στελεχών του φαρμακευτικού κλάδου, καθώς και πηγή αξιόπιστης και σφαιρικής ενημέρωσης για τον ευρύτερο χώρο της υγείας και του φαρμάκου.

Η ύλη του περιοδικού περιλαμβάνει μελέτες και εκθέσεις για καίρια θέματα από την εγχώρια και διεθνή φαρμακευτική αγορά, θεματικά αφιερώματα εκπαίδευσης, καθοδήγησης και ανάπτυξης των στελεχών, νέα της φαρμακοβιομηχανίας, ενημέρωση για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, καθώς και ειδικά αφιερώματα και συνεντεύξεις με κορυφαία στελέχη του κλάδου.

Εκδίδεται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και διανέμεται δωρεάν στα μέλη της, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του φαρμακευτικού κλάδου, ενώ αποστέλλεται επίσης ηλεκτρονικά σε περισσότερους από 4.000 παραλήπτες. Επιπλέον, κάθε τεύχος βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Φα.Μ., σε μορφή e-book.

 
 
Powered by Phoca Download
eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services