Συνέδρια της Ε.Ε.Φα.Μ.

Το Συνέδριο Φαρμακευτικού Management πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί την κορυφαία εκπαιδευτική διοργάνωση για τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς

Το 10ο Συνέδριο φαρμακευτικού Μάρκετινγκ πραγματοποιήθηκε στις 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου 2016 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Το Συνέδριο είχε κεντρικό θεματικό άξονα:

 «Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις, με τον ασθενή στο επίκεντρο».

Το 10ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ (Ε.Ε.Φα.Μ.), πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία των Ολύμπιου Παπαδημητρίου, Αντιπροέδρου ΣΦΕΕ, Γενικού Διευθυντή της Novo Nordisk και Θεοδώρου Τρύφων, Προέδρου ΠΕΦ, Αντιπροέδρου της Elpen Pharmaceuticals και με τις προσπάθειες μιας μεγάλης Οργανωτικής Επιτροπής από εκπροσώπους από όλες σχεδόν τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες της χώρας.

Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές από τον ακαδημαϊκό χώρο, την Πολιτεία, τη φαρμακευτική αγορά και άλλους επιχειρηματικούς κλάδους έχουν προσκληθεί να δώσουν το παρόν στο Συνέδριο που θα έχει διττό επετειακό χαρακτήρα: 10η στη σειρά διοργάνωση και συμπλήρωση 25 χρόνων λειτουργίας της Ε.Ε.Φα.Μ.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου βρίσκονται τα «Αριστεία Φαρμακευτικού Marketing», μέσω των οποίων βραβεύονται βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές στελεχών, που έχουν σχεδιάσει και εφαρμόσει επιτυχώς στο μάρκετινγκ και στην ιατρική επιστημονική ενημέρωση.

Με δυναμική ατζέντα και κορυφαίους ομιλητές, το «10ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing» θα απαντήσει στα σημαντικότερα ζητήματα που προκύπτουν στο χώρο της υγείας και του φαρμάκου, και θα αναδείξει τα σύγχρονα επιχειρηματικά εργαλεία που επικεντρώνονται στον ασθενή.

Το Συνέδριο αποτελεί ένα θαυμάσιο μέσω διαφήμισης, επικοινωνίας και προβολής των εταιρειών που συνεργάζονται ή θέλουν να συνεργαστούν με φαρμακευτικές εταιρείες. Στο πλαίσιο του συνεδρίου μπορούν μέσα από ένα αναλυτικό πρόγραμμα χορηγιών να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στα στελέχη των φαρμακευτικών εταιρειών που τα περισσότερα θα συμμετέχουν στο Συνέδριο καθώς αποτελεί ένα κορυφαίο γεγονός του Κλάδου.  

 

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services