Συνέδρια της Ε.Ε.Φα.Μ.

Το Συνέδριο Φαρμακευτικού Management πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί την κορυφαία εκπαιδευτική διοργάνωση για τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς

Το 11ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management θα πραγματοποιηθεί στις 7-8-9 Φεβρουαρίου 2018, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, µε κεντρικό θεματικό άξονα: 

«PHARMA 2020: ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΞΙΑ»

Σε  μια εποχή  που οι θεμελιώδεις αξίες λειτουργίας των Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων  τίθενται υπό αμφισβήτηση, είναι σημαντικό να εξεταστεί εκ νέου πώς η φαρμακοβιομηχανία θα οικοδομήσει σχέσεις ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ και πώς θα αναπτύξει ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, με απώτερο σκοπό να αναδείξει  την ΑΞΙΑ που  προσφέρει  προς τους Ασθενείς, Επαγγελματίες Υγείας,  τις Αρχές και την Κοινωνία. Καθώς τα  παραδοσιακά  μοντέλα στο σύγχρονο "επιχειρείν" αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις, οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις καλούνται να επανεξετάσουν τον τρόπο λειτουργίας  τους έτσι ώστε ανταποκρίνονται στις αλλαγές του περιβάλλοντος, να αποτελούν πυλώνες στήριξης της βιωσιμότητας των συστημάτων Υγείας και κυρίως, να εξασφαλίζουν  την απρόσκοπτη  πρόσβαση των ασθενών στις απαραίτητες για αυτούς θεραπείες.

Η Οργανωτική Επιτροπή, υπό την  Προεδρία των κ. Μάκη Παπαταξιάρχη, Διευθύνοντος Συμβούλου της Janssen και κ. Κώστα Παναγούλια, Αντιπροέδρου της VIANEX,  προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιτυχή διεξαγωγή  του συνεδρίου,  έτσι ώστε με τη συμμετοχή καταξιωμένων Ελλήνων και παγκόσμιας αναγνώρισης εισηγητών να παρουσιαστούν  και να αναλυθούν όλες οι σχετικές θεματικές ενότητες, λαμβάνοντας υπόψη τις πλέον σύγχρονες  τάσεις και εξελίξεις  της εγχώριας και παγκόσμιας Φαρμακοβιομηχανίας. 

Παράλληλα, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στο θεσμό των Αριστείων,  που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος  με τις εργασίες  του Συνεδρίου της Ε.Ε.Φα.Μ.

Οι κατηγορίες των Αριστείων 2016-2017 είναι:

  • Καλύτερη Καμπάνια Νέου Προϊόντος                     
  • Καλύτερη Καµπάνια Ώριμου Προϊόντος ή Oμάδας Προϊόντων
  • Καλύτερη Καµπάνια ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.                           
  • Καλύτερη Καµπάνια Αυτό-φροντίδας
  • Καλύτερη Καµπάνια Ψηφιακής Επικοινωνίας            
  • Καλύτερο Πρόγραμμα Υποστήριξης Ασθενών & Ευαισθητοποίησης Κοινού

 

Σας  προσκαλούμε να δεσμεύσετε τις παραπάνω  ημερομηνίες προκειμένου να παρακολουθήσετε στο σύνολό τους  τις εργασίες του 11ου   Συνεδρίου Φαρµακευτικού Management.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους τρόπους προβολής στο 11ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management πατήστε εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα του 11ου Συνεδρίου εδώ.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services