Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Άνοιξε η πλατφόρμα για προσλήψεις επικουρικού προσωπικού πλην ιατρών

Σε προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων πλην ιατρών, προχωρά το υπουργείο Υγείας προκειμένου να στελεχωθούν τα νοσοκομεία αλλά και το ΕΚΑΒ εν μέσω πανδημίας κορονοϊού. Οι προσλήψεις αφορούν σε συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) δηλαδή επικουρικό προσωπικό, ενώ η εφαρμογή άνοιξε την Τρίτη 1.12.2020 στις 8:00 και θα παραμείνει ανοικτή έως και την Τρίτη 8.12.2020 στις 24:00 

Όπως διευκρινίζεται από το υπουργείο Υγείας, δεν θα είναι επιλέξιμες όλες οι ειδικότητες για όλες τις θέσεις αλλά μόνο για τις θέσεις που έχουν πρόωρα εξαντληθεί από υποψηφίους, καθώς και για θέσεις για την κάλυψη νέων δομών του ΟΚΑΝΑ. 

Οι ειδικότητες

Συγκεκριμένα οι θέσεις που είναι διαθέσιμες είναι μεταξύ άλλων για νοσηλευτές σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, της Δράμας, της Καβάλας κ.α., θέσεις μαιών, ραδιολόγων, εργαστηριακών , πληρωμάτων ασθενοφόρων, διοικητικών κ.α.

Με τη νέα εφαρμογή που έχει τεθεί σε λειτουργία, το υπουργείο Υγείας επιδιώκει την επιτάχυνση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), καθώς και τη ναποτύπωση του αριθμού των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εργαστούν: σε Φορείς Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Φ.Π.Υ.Υ.), στα Νοσοκομεία και κεντρικές υπηρεσίες των Δ.Υ.Πε, στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, στο Ε.Κ.Ε.Α, στον Ε.Ο.Φ, στην Ε.Κ.Α.Π.Υ, στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.), στην Α.Ε.Μ.Υ Α.Ε. (για το νοσοκομείο Θήρας, την Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού & την κεντρική υπηρεσία, το Κέντρο Υγείας Αποκατάστασης Αποθεραπείας Κερατέας και τα ΠΡΟ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ), στο Ε.Κ.Α.Β (κεντρική υπηρεσία/παραρτήματα), στον Ο.Κ.Α.Ν.Α (κεντρική υπηρεσία/δομές&υπηρεσίες), στο Κ.Ε.Θ.Ε.Α. (κεντρική υπηρεσία/δομές & υπηρεσίες) και τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (κεντρική υπηρεσία/περιφερειακές υπηρεσίες), εντός της γεωγραφικής αρμοδιότητας της Δ.Υ.Πε στην οποία λειτουργούν.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services