Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Κικίλιας: Διπλό μισθό σε όσους πάνε στη Βόρεια Ελλάδα να στηρίξουν τα νοσοκομεία

Με νομοθετική ρύθμιση όσοι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ μεταβούν στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδος για να στηρίξουν το σύστημα, θα λάβουν διπλό μισθό, διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Με προβλήματα τεχνικής φύσεως πραγματοποιήθηκε η σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Είναι ενδεικτικό ότι του μήνυμα του επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη χώρα μας, δεν μεταδόθηκε αρχικά καθώς η σύνδεση παρουσίαζε προβλήματα. Λίγο αργότερα ωστόσο η σύνδεση αποκαταστάθηκε. 

Διπλός μισθός

Στο μεταξύ όμως ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε ότι θα προωθήσει νομοθετική ρύθμιση βάση της οποίας όποιος γιατρός ή νοσηλευτής προσφέρει τις υπηρεσίες του στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδος και ειδικά στις ΜΕΘ, θα λάβει διπλό μισθό για το διάστημα που θα εργασθεί εκεί.

Και ιδιώτες στη Βόρεια Ελλάδα

Ο υπουργός Υγείας γνωστοποίησε επίσης ότι πολλοί γιατροί μεγάλων ιδιωτικών ομίλων υγείας, μεταβαίνουν στη Βόρεια Ελλάδα εθελοντικά για να προσφέρουν βοήθεια.

Μάλιστα ο Βασίλης Κικίλιας διάβασε ένα προς ένα όλα τα ονόματα των ιδιωτών γιατρών που θα πάνε στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδος για να προσφέρουν βοήθεια.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services