Προβολή μέσω της Ε.Ε.Φα.Μ.

Image

Newsletter

Συνεισφέρουμε στη σφαιρική, έγκυρη και ακριβή ενημέρωση των μελών μας μέσω της αποστολής καθημερινού newsletter που περιλαμβάνει τα σημαντικότερα θέματα της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας του κλάδου, αρθρογραφία και συνεντεύξεις στελεχών του χώρου, καθώς και ανακοινώσεις θέσεων εργασίας, εκπαιδευτικών εκδηλώσεων ή άλλων σημαντικών κλαδικών διοργανώσεων.
Μάθετε Περισσότερα
Image

Ιστοσελίδα (www.eefam.gr)

Πλήρως ανασχεδιασμένη και αναβαθμισμένη, με μοντέρνα αισθητική και ανανεωμένη δομή που διευκολύνει την πλοήγηση του χρήστη και αναδεικνύει το όραμα και τις αξίες της Ε.Ε.Φα.Μ., η ιστοσελίδα μας εκφράζει απόλυτα τη δέσμευση της Εταιρείας να εκπροσωπεί όλους τους νέους ρόλους των στελεχών του φαρμακευτικού κλάδου.
Λειτουργική και ευανάγνωστη, προσφέρει στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Φαρμάκου και της Υγείας, έγκυρη πληροφόρηση και ενημέρωση για όλα τα θέματα της εργασιακής τους καθημερινότητας.
Μάθετε Περισσότερα
Image

Περιοδικό «Φαρμακευτικό Management»

Το Περιοδικό «Φαρμακευτικό Management» αποτελεί την τριμηνιαία ενημερωτική έκδοση της Εταιρείας. Επιδίωξη μας είναι κάθε τεύχος να αποτελεί ένα ανοικτό, αντικειμενικό, πολυφωνικό και αξιόπιστο πεδίο ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων μεταξύ των μελών μας. Η ύλη του περιοδικού περιλαμβάνει μελέτες και εκθέσεις για καίρια θέματα από την εγχώρια και διεθνή φαρμακευτική αγορά, θεματικά αφιερώματα εκπαίδευσης, καθοδήγησης και ανάπτυξης των στελεχών, νέα της Φαρμακοβιομηχανίας, ενημέρωση για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, καθώς και ειδικά αφιερώματα και συνεντεύξεις με κορυφαία στελέχη του κλάδου.
Μάθετε Περισσότερα
eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services