Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Ο Σύλλογος Φίλων Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής Αρεταιείου Νοσοκομείου συνεχίζοντας τις δράσεις του υπό τον τίτλο «Δίπλα στη Γυναίκα», διοργανώνει ένα νέο Webinar για την «Αναπηρία και το δικαίωμα να γίνεις γονιός» την Πέμπτη 4 Μαρτίου στις 18:30.

Με τον καρκίνο να παραμένει μεταξύ των κυριοτέρων αιτιών θανάτου παγκοσμίως και στο πλαίσιο της ειδικής έκθεσης που έχει εκπονήσει το The Economist Intelligence Unit σχετικά, πραγματοποιείται διαδικτυακό συνέδριο του The Economist με θέμα «Η Ατζέντα της Ελλάδας για τον καρκίνο του πνεύμονα στη μετά-covid εποχή» σήμερα 2 Μαρτίου 2021.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων, ο Σύλλογος «95», η Ελληνική Συμμαχία για τους Σπάνιους Ασθενείς διοργανώνουν διαδικτυακά για πρώτη φορά Διεθνές συνέδριο για τις Σπάνιες Παθήσεις.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών διοργανώνει επιστημονική διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο:«Κλινικές Μελέτες», η οποία θα  πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη16 Φεβρουαρίου 2021, 17:00-19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά (livestreaming) μέσω της σελίδας του Συλλόγου στο Facebook, www.facebook.com/skkephi.

Στις 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2021 θα διεξαχθεί το 5ο ετήσιο συνέδριο της ΕΛΛΟΚ το οποίο και φέτος, με σημείο αναφοράς την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, θα δώσει την ευκαιρία ανάδειξης και διαβούλευσης των σοβαρών ζητημάτων που αφορούν την ογκολογική κοινότητα της χώρας μας.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services