Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

«Ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων με ψωρίαση και των οικογενειών τους»

Το Σωματείο Υποστήριξης Ανθρώπων με Ψωρίαση « ΚΑΛΥΨΩ»  θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων με ψωρίαση και των οικογενειών τους», την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και ώρες 18:00-19:00 μέσω της σελίδας του στο Facebook facebook.com/kalipso.gr .Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των φαρμακευτικών εταιρειών Φαρμασερβ Lilly και Mylan.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Ψυχολογικός Παράγοντας. Αντιδράσεις και ανησυχίες των ανθρώπων με ψωρίαση» με ομιλήτρια την κα Σοφία Τσιώρη, Ψυχολόγο MSc in Counselling Studies, Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Υποψήφια Διδάκτωρ Α’ Κλινική Δερματικών & Αφροδίσιων Νόσων Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδίσιων Νόσων Αθηνών « Ανδρέας Συγγρός» & Α’ Ψυχιατρική Κλινική Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ « Αιγινήτειο Νοσοκομείο»
  • «Πώς και πόσο επηρεάζεται η ζωή ενός ανθρώπου με ψωρίαση εν καιρώ πανδημίας», με ομιλήτρια την κα Ευτέρπη Ζαφειρίου, Επικ. Καθηγήτρια Δερματολογίας Αφροδισιολογίας , Παν. Θεσσαλίας Π.Γ.Ν Λάρισας.

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια του σωματείου « ΚΑΛΥΨΩ»  για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των ασθενών αλλά και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αποστέλλουν γραπτά μηνύματα για τυχόν απορίες στη σελίδα του Facebook του συλλόγου.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services