Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α: Live Διαδικτυακό σεμινάριο για τα βιο-ομοειδή

Live Διαδικτυακό σεμινάριο για τα βιο-ομοειδή

Η νέα πραγματικότητα στη θεραπεία των ρευματοπαθών

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, 18:00-19:00 μέσω FB

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Βιο-ομοειδή: Η νέα πραγματικότητα στη θεραπεία των ρευματοπαθών», την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 και ώρες 18:00-19:00 μέσω της σελίδας της στο facebook http://www.facebook.com/eleanarheumatism.  Το διαδικτυακό σεμινάριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των φαρμακευτικών εταιρειών ΒΙΑΝΕΞ και Stilvi.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Τι είναι τα βιο-ομοειδή.Διαφορές με βιολογικούς παράγοντες και γενόσημα» με ομιλητή τον κο Δημήτρη Κούβελα, Καθηγητή Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας, Δντή Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.
  • «Η εμπειρία του θεράποντος ιατρού για τα βιο-ομοειδή», με ομιλητή τον κο Δημήτρη Μπόγδανο, Καθηγητή Παθολογίας & Αυτοάνοσων Νοσημάτων Παν. Θεσσαλίας, Δ/ντή Πανεπιστημιακής Κλινικής Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας Π.Γ.Ν. Λάρισας

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των ασθενών πανελλαδικά. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο fb ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services