Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Τα νεότερα για τις κλινικές δομικές την Πέμπτη στο 9o Clinical Research Conference

Τα νεότερα από τις κλινικές δοκιμές για την εύρεση θεραπείας κατά της πανδημίας του SARS-CoV-2 θα αναλυθούν κατά τις  διεργασίες του 9oυ Clinical Research ConferenceΤο συνέδριο θα διεξαχθεί ψηφιακά στις 3 Δεκεμβρίου, μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP.

Παράλληλα, θα αναδειχθούν οι προοπτικές στην ανάπτυξη νέων θεραπειών και εμβολίων για την COVID-19. Οι συμμετέχοντες ομιλητές θα αναπτύξουν τις απόψεις τους σχετικά με τα αναγκαία θεσμικά και οικονομικά κίνητρα με στόχο να προωθηθούν οι κλινικές μελέτες στην Ελλάδα.

Επίσης, οι ίδιοι θα προτείνουν, σύμφωνα με  την εμπειρίας τους τρόπους καταπολέμησης της γραφειοκρατίας και της δυσκαμψίας σε επίπεδο νοσοκομείων και ΥΠΕ.

Οι σύνεδροι θα συζητήσουν ακόμη το θέμα του συμψηφισμού clawback και επενδύσεων σε έρευνα και ανάπτυξη νέων φαρμάκων, καθώς την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και Big Data στο σχεδιασμό και την υλοποίηση κλινικών μελετών

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το περιοδικό  Pharma & Health Business & το portal virus.com.gr.

Στο συνέδριο συμμετέχουν ως ομιλητές, εκπρόσωποι του Yπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών, καταξιωμένοι επιστήμονες, που διενεργούν κλινική έρευνα στη χώρα μας, στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων, οι οποίες χρηματοδοτούν κλινικές μελέτες, εκπρόσωποι της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικής Ιατρικής,  στελέχη εταιρειών κλινικών μελετών (CROs) και δημοσιογράφοι.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services