Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Με το άνοιγμα των σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινά μία σχολική χρονιά με αντικειμενικές δυσκολίες. Τα παιδιά καλούνται να προσαρμοστούν σε μια νέα πραγματικότητα, μία προσπάθεια το αποτέλεσμα της οποίας κρίνεται σε μεγάλο βαθμό από την παραδειγματική συμπεριφορά των γονέων.

Η ψυχολόγος Μαρία Παπαδάκη, Ψυχολόγος, συνεργάτιδα του Metropolitan Generalδίνει πρακτικές συμβουλές ψυχολογικής προσαρμογής από τις διακοπές στη φθινοπωρινή καθημερινότητα εν μέσω πανδημίας.

Σχολεία κορωνοϊός τάξεις: Με ανάρτησή του ο επιδημιολόγος Γκίκας Μαγιορκίνης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν έχει πειστεί ότι το μέγεθος των τάξεων έχει τόσο μεγάλη σημασία στην μετάδοση του κορωνοϊού.

Ρώτησα ειδικούς, καθηγητές πανεπιστημίων, επιστήμονες να μου πουν τι γνωρίζουν για τα πολυαναμενόμενα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, πότε αυτά και με ποιες προϋποθέσεις θα είναι ασφαλή, εάν μπορεί ένας που έχει εμβολιαστεί να μεταδώσει τον ιό σε άλλον, εάν όσοι έχουν αντισώματα θα πρέπει να εμβολιαστούν, τι γίνεται με τα κρούσματα επαναμόλυνσης και πόσο κινδυνεύουν να μολυνθούν όσοι έχουν κολλήσει στο παρελθόν τον Covid- 19.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services