Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Αποκλειστική συνέντευξη στο NEXTDEAL της Susan King-Barnardo, Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της Merck Ελλάδος!

Η εξαγορά της Allergan από την Abbvie είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά νέα των τελευταίων ετών, καθώς πλέον μιλάμε για την τέταρτη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στον κόσμο, βάσει κύκλου εργασιών. Είναι, όμως, και εν δυνάμει μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην επιστήμη και τον άνθρωπο, κάτι που γίνεται εμφανέστατο στην πρώτη κοινή συνέντευξη των κ.κ. Πασχάλη Αποστολίδη, Διευθύνοντος Συμβούλου AbbVie Ελλάδος, και Γιάννη Μπεσσή, Country Manager Allergan Aesthetics an AbbVie Company. Κυρίαρχες έννοιες καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης είναι ο ασθενής και η ποιότητα ζωής του, η επένδυση στην έρευνα και την καινοτομία, αλλά και το πάθος για ένα θετικό αποτύπωμα που θα μείνει ανεξίτηλο στις ζωές των συνανθρώπων μας.

Για το επιχειρησιακό σχέδιο του ΕΚΑΒ για την αντιμετώπιση κρουσμάτων κορονοϊού εν όψει του ερχομού εκατομμυρίων τουριστών, μιλά στο news247.gr ο κ. Νίκος Παπαευσταθίου.

Η εκπαίδευση του υγειονομικού προσωπικού στα νησιά ώστε να είναι έτοιμο για την αντιμετώπιση εισαγόμενων κρουσμάτων κορονοϊού, αποτέλεσε προτεραιότητα για το ΕΚΑΒ τις τελευταίες μέρες. Ο πρόεδρος του κέντρου κ. Νίκος Παπαευσταθίου, μιλά για την προετοιμασία που έχει γίνει εν όψει τους ανοίγματος της τουριστικής αγοράς, τονίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει επιτέλους να μάθουμε ώστε να μην κάνουμε κατάχρηση των κλήσεων για ασθενοφόρο. 

The traditional medical conference model is under siege by COVID-19. Congress organisers worldwide have either cancelled or postponed their events, or are holding out hope that they can host them as originally planned. Another group has opted for virtual alternatives, offering symposia, workshops and presentations online and infection free. An obvious approach, given that many of the would-be attendees now conduct their daily clinics virtually.

Για τις προτεραιότητες της φαρμακευτικής πολιτικής και τις αναγκαίες παρεμβάσεις στην «οικονομία της υγείας» μίλησε ο πρόεδρος του Σ.Α.Φ.Ε.Ε. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά την ημερίδα με θέμα «Οικονομικά της Υγείας μετά την πανδημία: μία πρώτη προσέγγιση», τονίζοντας η φαρμακοβιομηχανία πρέπει να έχει τη θέση που της αναλογεί στο σχέδιο ανάπτυξης της χώρας.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services