Ενημέρωση για την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του διαγωνισμού των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ.

Με σκοπό τη συμμετοχή μου στο θεσμό των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ. 2018-2019, παρέχω, σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ. /Ε.Ε. 679/2016) και της κείμενης εθνικής νομοθεσίας, τη ρητή συγκατάθεσή μου στην Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Τζαβέλα αρ. 42Β, Τ.Κ. 15451 Νέο Ψυχικό, Αθήνα, ΑΦΜ 090230846, Δ.Ο.Υ. ΨΥΧΙΚΟΥ) (εφεξής η «Εταιρεία»), και αποδέχομαι την επεξεργασία προσωπικών μου δεδομένων για την εξυπηρέτηση του ανωτέρω σκοπού.

1. Πηγή πληροφόρησης
Η Εταιρεία συλλέγει μέσω των υπαλλήλων της προσωπικά μου δεδομένα που περιλαμβάνονται στην αίτησή μου για τη συμμετοχή μου στο θεσμό των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ. 2018-2019.

2. Είδη δεδομένων προς επεξεργασία
Η επεξεργασία δεδομένων μου από την Εταιρεία περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες:

α. Δεδομένα Ταυτοποίησης  π.χ. όνομα, επώνυμο, εταιρεία
β. Δεδομένα Επικοινωνίας  π.χ. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου/ αλληλογραφίας, αριθμοί τηλεφώνου/ φαξ
γ. Δεδομένα Εργασίας  π.χ. εργοδότρια εταιρία και θέση εργασίας
γ. Δεδομένα Πληρωμής   π.χ. τραπεζικοί λογαριασμοί, 

3. Αποδέκτες  
Δεδομένα  μου μπορεί να διαβιβαστούν:
α. Σε συνεργαζόμενους παρόχους λογιστικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσιών πληροφορικής.
β. Σε δημόσιες / δικαστικές αρχές.
γ. Σε μέλη της Κριτικής Επιτροπής.

4. Χρόνος επεξεργασίας  
Η Εταιρεία θα συλλέγει, αποθηκεύει και εν γένει επεξεργάζεται δεδομένα μου για χρονικό διάστημα μέχρι την ανάδειξη των νικητών του θεσμού των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ. 2018-2019. Σε περίπτωση που αναδειχθώ νικητής η Εταιρεία θα τηρήσει τα προσωπικά μου δεδομένα για δέκα (10) έτη από την εκπλήρωση του σκοπού επεξεργασίας.  

5. Δικαιώματα υποκειμένου δεδομένων
Ενημερώθηκα ότι έχω δικαίωμα να ανακαλέσω ανά πάσα στιγμή την παρούσα συγκατάθεσή μου, καθώς και για τις συνέπειες της τυχόν ανάκλησης. Ειδικότερα ενημερώθηκα ότι στην περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσής μου δεν είναι δυνατή η συμμετοχή μου στο θεσμό των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ. 2018-2019.
Επιπλέον, ενημερώθηκα για τα παρακάτω δικαιώματά μου, όπως αυτά ισχύουν υπό τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων (Ε.Ε. 679/2016). Συγκεκριμένα:

  • Δικαιούμαι να έχω πρόσβαση στα προσωπικά μου δεδομένα που τηρεί, διαθέτει και επεξεργάζεται η Εταιρεία.
  • Δικαιούμαι να ζητήσω τη διόρθωση ανακριβών ή ανεπίκαιρων δεδομένων που με αφορούν ή τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων μου.
  • Δικαιούμαι να ζητώ τη διαγραφή δεδομένων μου από τα αρχεία της Εταιρείας εφόσον η επεξεργασία τους δεν είναι απαραίτητη για την επιδίωξη των σκοπών για τους οποίους έχουν συλλεγεί.
  • Δικαιούμαι να ζητώ τον περιορισμό της χρήσης δεδομένων μου σε περίπτωση που αμφισβητώ την ακρίβειά τους.
  • Δικαιούμαι να λαμβάνω τα δεδομένα που έχω ο ίδιος παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο.
  • Δικαιούμαι να προβώ σε καταγγελία ενώπιον της αρμόδιας Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε παραβίαση των δικαιωμάτων μου ή εν γένει της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η άσκηση των προαναφερομένων δικαιωμάτων προϋποθέτει  την υποβολή, χωρίς κόστος, έγγραφης αίτησης στην Εταιρεία. Για οποιοδήποτε θέμα μπορώ να απευθυνθώ στην Εταιρεία στον αριθμό κλήσης 2106753159 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σε κάθε δε περίπτωση δικαιούμαι να απευθυνθώ στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα είτε σε γραπτή μορφή (Κηφισιάς 1-3, Τ.Κ. 115-23) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).
Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των προαναφερόμενων δικαιωμάτων, η Εταιρεία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίησή του εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης, ενημερώνοντας γραπτώς για την ικανοποίησή του, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services